Думаю о смене телефона сейчас. Какой бы вы порекомендовали мне сейчас взять телефон?
Смартфон
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-04-16 13:53:39
Я вам в таком случае советую ознакомиться, какая у них в маркетплейсе стоимость у redmi 9t . Я там покупала свой телефон, + получила еще и дополнительно кешбек с этой покупки.
Поделиться32024-04-25 12:09:47
Завжди потрібно спілкуватися з приводу новин, адже саме новини допомагають нам бути завжди в курсі подій, а так само більш тверезо оцінювати ситуацію. Мені, наприклад, у цьому плані дуже пощастило, оскільки завдяки новинному порталу, яким я користуюся, я можу завжди бути в курсі подій. Завдяки йому я дізнався стільки інформації, особливо якщо говорити про професію 3d дизайнера https://delo.ua/careers/3d-dizainer-425641/ , яка стала для мене відкриттям, адже до цього я тільки зрідка чув про її особливості. Таким чином, я дізнався не тільки про професію 3d дизайнера, але ще й про безліч інших професій, які допомогли мені розширити моє сприйняття і те, що саме зараз відбувається у сфері праці.